| nettpubl. | NST | genealogen | strays | eur. aner | linker | søk
 
Seglutgaven

Sist ajourført:
06.12.2010

Oppdatert:
06.12.2010

 

 

 

Seglutgaven sendt i posten

Nå er seglutgaven sendt ut!
 
 Av Carsten Berg Høgenhoff, 6. desember 2010

Så er den her, Seglutgaven! De 526 sidene med segl fra hyllingene i 1591 og 1610 ble pakket i en siste seglutgavedugnad lørdag 4. og søndag 5. desember, og fra mandag 6. desember kan de som har bestilt den til kontoret i Oslo hente den der. Resten er under utsendelse i posten eller et sted nær deg, avhengig av hvor du har bedt om å få den levert.

Med alle de kjente seglene fra hyllingene i 1591 og 1610, utfyllende tekst om hvert av dem og ikke minst en rekke artikler som belyser kongehyllingene i et historisk perspektiv, segl og bumerker og bruken av dem generelt i Norge, navnenormering mm., er dette blitt et verk med stor nytteverdi. (Foto: Carsten Berg Høgenhoff).

Svært mange i Norsk Slektshistorisk Forening har vært involvert i prosjektet som nå endelig er ferdig. De sentrale er selvsagt nevnt og takket i boken, og de mange mer perifere - men noen av dem sentrale - takkes her helt på tampen med en liten bildekavalkade med noen av dem som var med og pakket den siste helgen (Foto: Dag T. Hoelseth og Carsten Berg Høgenhoff).


Innbundet versjon postsendt - Vibeke Sveaas kan ha pakket din!


Store stabler - her Jan Myhrvold og Morten Rasch.


Formannstrio med siste hånd på verket - Rune Nedrud og Håvard Blom (t.h.). Bak, Jan Myhrvold.Mange bøker sendes i bolk til biblioteket og statsarkiv rundt om i landet, hvor de deles ut til dem som har bestilt bøker levert dit. Elin Galtung Lihaug gjør klar esker lørdag 4. desember.


Søndag, enda flere bøker og ennå ikke tomt. Kristian Hunskaar med de siste par pallene.


Pallene er tomme og kan stues bort.

 

 

 

 

 

Kontakt: webredaksjon / sekretær / styret
© Norsk Slektshistorisk Forening, 2005