| nettpubl. | NST | genealogen | strays | eur. aner | linker | søk

 
BESTILLING

 

Publisert:
09.11.2010 (ny versjon, ikke gratis eksemplar)
Sist oppdatert:
13.11.2010

> Bestillingsskjema

LES MER OM SEGLUTGAVEN HER.

LES DETTE:

HAR DU BETALT? FRISTEN FOR BETALING ER UTVIDET TIL 19. NOVEMBER.

 

 

SEGLUTGAVEN FRA NORSK SLEKTSHISTORISK FORENING

Bestilling av Seglutgaven

Segltegninger fra hyllingene i Norge 1591 og 1620

NB: FRISTEN FOR Å BESTILLE PAPERBACK-UTGAVEN HAR GÅTT UT. For deg som har bestilt: Husk at frakt, medlemsavgift og evt innbundet bok til redusert pris må være betalt senest 19. november!

INNBUNDET UTGAVE KAN KUN BESTILLES TIL MEDLEMSPRIS ELLER FULL PRIS

I begynnelsen av desember 2010 sendes Seglutgaven ut til de av våre medlemmer som bestilte gratis paperback eller innbundet versjon til redusert pris innen fristen 7. oktober - OG SOM HAR BETALT (se under). Det ble gitt en siste, forlenger frist til og med 12. november for paperbackversjonen i forbindelse med utsendelse av Genealogen, men denne fristen er nå gått ut.

NB: For å få boken distribuert til et bibliotek eller statsarkiv nær deg, MÅ betaling skje SENEST 19. november! Se under for detaljer.

Innbundet utgave er nå i vanlig salg, til medlemspris kr 435,- pluss porto (ordinær pris kr 499,- pluss porto). Henter du den på kontoret i Øvre Slottsgate når den er trykket, betaler du selvsagt ikke frakt.

Til alle som har bestilt før fristen: HAR DU BETALT?
Det er fremdeles en del som ikke har betalt boken og/eller frakten. For å få boken tilsendt til det biblioteket eller statsarkivet nær deg du ville ha den levert til, du betale senest 19. november. De som ikke har betalt innen da, men bestilt innen fristen, vil kunne få boken tilsendt senere til vanlig porto, etter at de har betalt.

PRISENE for bestillinger innen fristen - for deg som ikke husker alle detaljene: Fraktprisen for å få boken tilsendt bibliotek eller statsarkiv nær deg var kr 50,-. Porto, for deg som bestilte det, er kr 150,- i Norge, 190,- i Norden og 280.- til resten av verden. Selve BOKEN, for deg som har bestilt innen fristen, er GRATIS for paperback, og kr 200,- for innbundet versjon.

Leveringsstedene: Du må selv holde orden på hvordan du ønsket boken levert da du bestilte. Liste over der aktuelle leveringsstedene finner du her.

Vårt kontonummer er: 0532 1980424 NB! Oppgi medlemsnr., navn og adresse ved betaling (medlemsnummeret er på kontingentgiroen som ble lagt ved Genealogen 1/2010 - der står det "Kundenr." for medlemsnummer). Medlemsnummeret står også øverst på baksiden av Genealogen 2/2010 som er sendt ut og i posten i disse dager. Merk betaling ”Frakt seglutgave”.


 

Kontakt: webredaksjon / sekretær / styret
© Norsk Slektshistorisk Forening, 2005